Dragan_Trial написа:Ама не ми е бавна колата бе хора!Аз знам какво съм си купувал на времето, не очаквам кой знае какво от тази кола... Просто ми стана интересно да видя какъв ще е ефекта от по-малко предавателно число на пета предавка. Колкото до мощността, в 95% от случаите, използвам 40-60% от мощността на автомобила, така че едва ли ще усетя кой знае какво...
momcho_bg написа:Заинтригува ме друго обаче - само аз ли превключвам от 4-а към 5-а на 2400-2500 оборота?
Dragan_Trial написа:@vvasilev: ....... и досега не съм попадал на кола, с която да не мога да изпреваря, ако съм решил да го направя. В момента аз карам моята кола с променената пета предавка (карам я, не чета как някой друг кара) и не усещам голяма разлика в мощността, в сравнение с преди промяната. Със сигурност ще пиша, ако за пръв път в живота ми се случи да не успявам да изпреваря и то с моята кола. Ще пиша разбира се и за шума и разхода.
/url]?
Dragan_Trial написа:@svezar: Колко ти харчи Corolla-та за последните 90 000км, или не си смятал ?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта